SUNSET BEACH PARTY 6.-7.7.2018!

Karkkilassa 29. kertaa järjestettävä Sunset Beach Party -festivaali tarjoilee tänäkin vuonna monipuolisen kattauksen Suomen kärkiartisteja, paikallisia bändejä ja nousevia tähtiä kahden lavan täydeltä. Upeissa järvimaisemissa vietettävä musiikkifestivaali Sunset Beach Party on Karkkilan alueen suurin kesätapahtuma, johon odotetaan saapuvaksi tänäkin vuonna noin 4000 kävijää.

Festivaali-alueella on kaksi esiintymislavaa, joilla esiintyy yhteensä 13 yhtyettä. Festivaalialueen ikäraja on 18 vuotta. Alueelta löytyy anniskelumyyntipisteitä, ruoanmyyntipisteitä sekä muita myyntikojuja. Tapahtuman toteuttaa 12. kertaa Ilmiö-tuotanto Oy yhteistyössä Karkkilan kaupungin kanssa.

Sunset Beach Partyn esiintyjät:
Popeda, Michael Monroe, Yö, Samae Koskinen, Atomirotta, Egotrippi, Ida Paul ja Kalle Lindroth, Mystiset Metsätyömiehet, Luuvitonen, Koisjärven Disko, Sweet Sue and Her Hot Dates, Dusty Beaver, Good Old Frank.

”Tapahtuma vaihtoi tänä vuonna ajankohtaa ja siirtyi heinäkuun puolesta välistä kuun alkuun. Suomen kesässä on vähän viikonloppuja mutta paljon festivaaleja ja heinäkuun puoliväli oli toisinaan haastava ajankohta saada tiettyjä esiintyjiä Karkkilan suunnille, joten siksi päätimme kokeilla ajankohdan vaihtoa. Tapahtuma on viime vuoden tapaan K-18 ja koko alue on jälleen anniskelualuetta. Saimme tästä viime vuonna paljon hyvää palautetta”, kertoo tapahtuman tuottaja Jukka Tallgren.

Ennakkolipunmyynti on alkanut valtakunnallisesti Ticketmasterissa. Lippuja voi ostaa myös paikallisesti Karkkilan Aito Kullasta 1.4. alkaen.

Sunset Beach Party -festivaali löytyy myös instagramista ja yleisöä pyydetään tägäämään postauksiinsa @sunsetbeachparty_karkkila sekä käyttämään hashtagia #sunsetbeachparty2018

Liput ennakosta:
Pe alkaen 38 euroa
La alkaen 40 euroa
Pe-la alkaen 60 euroa

www.sunsetbeachparty.net
www.facebook.com/sunsetbeachpartyfestivaali
IG: sunsetbeachparty_karkkila

Lisätiedot:
Ilmiö-tuotanto Oy, promoottori Jukka Tallgren, 044-502 7256, jukka@ilmiotuotanto.fi
Ilmiö-tuotanto Oy, tapahtumakoordinaattori Kata Kemppi, kata@ilmiotuotanto.fi