Sijainti ja ajo-ohjeet
GPS laitteet löytävät Pyhäjärven uimarannan ”Pyhäjärvenraitti 1, 03600 Karkkila” osoitteella.
Bussiaikataulut löytyvät täältä. Bussimatka esimerkiksi Helsingistä Karkkilaan kestää noin tunnin.

Parkkipaikat
Lähimmät parkkipaikat sijaitsevat Karkkilan keskustassa sijaitsevalla torilla (Huhdintien ja Harjukadun risteyksessä). Kävelymatkaa torilta rantaan tulee noin 2 km.

Majoittuminen
Festivaalilla ei ole omaa leirintäaluetta. Karkkilan kaupungin sivuilta löydät tietoa alueen majoitusvaihtoehdoista.

Uiminen
Uiminen Pyhäjärvessä on tapahtuman aikana turvallisuussyistä kielletty

Palvelut

  • Vesipiste
  • Anniskelumyyntipisteet (A-oikeudet)
  • Vessat
  • Ruoanmyyntipisteet
  • Järjestyksenvalvonta
  • Ensiapu
  • Myyntipisteitä
  • Narikka (2€/hlö, sulkeutuu molempina päivinä klo 02.15),
  • Kortilla maksaminen onnistuu sekä lipunmyynnissä että anniskelualueella (muistathan, että käteisellä asiointi on kuitenkin nopeampaa. Alueella ei ole pankkiautomaattia).

Anniskelu
Tapahtuman ikäraja on 18 vuotta. Rannalla on A-oikeudet. Alkoholijuomia ei saa viedä tapahtuma-alueelta ulos eikä tapahtuma-alueelle saa tuoda omia alkoholijuomia.

Turvallisuus
Mitä alueelle saa/ei saa tuoda: Aseiden, kovien esineiden (mm. sateenvarjot) ja omien alkoholijuomien tuonti festivaalialueelle on kielletty. Järjestely on tehty mm. lasinsirujen aiheuttamien tapaturmien välttämiseksi ja alueen siisteyden, järjestyksen ja viihtyvyyden takaamiseksi. Tyhjän muovipullon tuominen alueelle vesipulloksi on sallittua. Alueelta löydät maksuttoman vesipisteen. Lisäksi saat halutessasi tuoda alueelle max 0,5 litran avaamattoman alkoholittoman juoman.

Mikäli sinulle tai kaverillesi sattuu alueella jonkinlainen haaveri, käännythän alueella sijaitsevan ensiapu-teltan tai järjestyksenvalvojien puoleen.

Ikärajat
Tapahtuman ikäraja on 18 vuotta.

Sinä ja muut
Toivomme, että yleisö viihtyy ja että jokaiselle kävijälle jäisi mahdollisimman positiivinen festivaalikokemus. Järjestäjä pidättää itsellään oikeuden poistaa alueelta henkilö, joka toimillaan vaarantaa muun festivaaliyleisön turvallisuuden. Omalla käytökselläsi vaikutat myös muiden viihtyvyyteen festivaalin aikana. Alueella on roskatynnyreitä, jotka on tehty yhtä ainoaa tarkoitusta varten: sinne voi pudottaa roskat rannan sijaan.

Miksi ei rampata
Sunset Beach Party -festivaaleille pääsee lipulla tai rannekkeella ainoastaan kerran päivässä sisään. Käytäntö on todella yleinen muilla isommilla ja pienemmillä festivaaleilla mutta sinänsä eri tapahtumien vertailu keskenään on hankalaa koska niissä ohjelma alkaa eri aikaan, yleisömassat ovat erikokoisia jne. Sunset Beach Partyn järjestelyiden kannalta tämä käytäntö on koettu parhaaksi jo yli 16 vuoden ajan ja tänäkin vuonna jatketaan samalla linjalla. Edestakainen kulku lisää ruuhkaa turvatarkastuksissa (sama henkilö joudutaan turvatarkastamaan joka kerta sisään tullessa), lipunmyynnissä ja alueen ulkopuolella saattaa aiheutua ylimääräisiä järjestyshäiriöitä (suurin osa tapahtuman järjestyksenvalvojista on varsinaisella tapahtuma-alueella).

Tapahtuma-aika on loppujen lopuksi lyhyt; perjantaina ensimmäinen yhtye aloittaa soiton klo 19.00 ja lauantaina klo 18.15. Festivaalialueelta löytyy tarvittavat palvelut maksimissaan 9 tunnin alueella oloon; narikka, järjestyksenvalvonta, ensiapu, ruoka- & anniskelumyynti, vessat ja ilmainen vesipiste.

Mikäli kyseessä on sairaus tai muu vastaava erikoistilanne, miksi alueelta tulisi poistua kesken, toivomme että asiakkaat ottavat suoraan meihin järjestäjiin yhteyttä. Yhteystiedot löytyvät “Yhteystiedot” välilehdeltä. Poikkeustapaukset otetaan tottakai huomioon ja ovat sovittavissa.

PYHÄJÄRVEN UIMARANTA, KARKKILA - K18

PE 6.7.2018
(portit auki klo 18.30)
Päälava
19.45–21.00EGOTRIPPI
22.00–23.00IDA PAUL & KALLE LINDROTH
00.00–01.15MICHAEL MONROE
Kakkoslava
21.00–22.00GOOD OLD FRANK
23.00–00.00SWEET SUE AND HER HOT DATES
_____________
LA 7.7.2018
(portit auki klo 18.00)
Päälava
18.45–20.00
20.45–21.45ATOMIROTTA
22.30–23.30SAMAE KOSKINEN
00.30–01.45POPEDA
Kakkoslava
18.00–18.45TYTÖT EI SOITA KITARAA
20.00–20.45KOISJÄRVEN DISKO
21.45–22.30LUUVITONEN
23.30–00.30MYSTISET METSÄTYÖMIEHET