PE 6.7.2018 – PÄÄLAVA

EGOTRIPPI
Viime vuonna Egotrippi joutui perumaan esiintymisensä Sunset Beach Partyissa sairastapauksen vuoksi, joten tälle vuodelle sovittiin uusi yritys. Suomen hienointa pop-musiikkia jo 25 vuoden ajan tuottanut yhtye on vuosien saatossa vakiinnuttanut paikkansa suomalaisyleisön sydämissä sekä osoittanut luomistaitonsa myös muiden suomalaisten artistien ja yhtyeiden kappaleiden säveltäjänä. Viime syksynä bändi julkaisi 10-nimeä kantavan albumin.

IDA PAUL & KALLE LINDROTH
Sattumalta syntynyt yhteistyö laulaja-lauluntekijöiden Ida Paulin ja Kalle Lindrothin kesken toimii: debyyttilevyään valmisteleva duo on tavoittanut laajan yleisön orgaanilla saundillaan. Pelkästään ensimmäiset neljä sinkkua ovat striimanneet jo 17 miljoonaa kertaa ja tuoneet duolle yhden kultasinkun (”Kupla”) ja kaksi platinasinkkua (”Hakuammuntaa” ja ”Parvekkeella”). He ovat myös ehdolla tulevassa Emma Gaalassa Vuoden tulokas -kategoriassa.

MICHAEL MONROE
Michael ”rock like fuck” Monroe saapuu piiiitkästä aikaa Karkkilaan! Yksi Suomen legendaarisimmista rokkitähdistä ei juuri esittelyitä kaipaa, mutta miehen musiikkihistoriaan kuuluu mm. Hanoi Rocks, Demolition 23 ja sen jälkeen varsin menestyksekäs sooloura. Bändissä bassoa käskyttää toinen vähintäänkin yhtä legendaarinen rokkari eli Sam Yaffa. Kovia soittajia ja vuosikymmenien kokemusta löytyy toki bändin muiltakin soittajilta. Herran lavakarisma on niin valloittavaa ja yhtyeen keikat ovat poikkeuksetta sellaisia rockin ilotulituksia, että tätä ei voi jättää välistä.

LA 7.7.2018 – PÄÄLAVA


Olli Lindholmin tiukassa komennossa Yö-yhtye on onnistunut vakiinnuttamaan asemansa suomalaisten kestosuosikkina. Hittejä on kertynyt kymmenittäin tälle vuonna 1981 Porissa perustetulle suomirock-legendalle, mm. Likaiset Legendat, Särkynyt Enkeli, Tia-Maria ja tietysti Rakkaus on lumivalkoinen kuuluvat yhtyeen repertuaariin.

ATOMIROTTA
Kuluvana keväänä kolmannen albuminsa julkaissut Atomirotta kävi valloittamassa Karkkilalaista kuulijakuntaa jo pari vuotta sitten Partyissa ja nyt on uuden vierailun aika. Kaikki on alusta lähtien pidetty tiukasti, hienoa DIY-perinnettä kunnioittaen täysin omissa käsissä ja jälki on ollut näyttävää.

SAMAE KOSKINEN
Viime syksynä kuudennen sooloalbuminsa julkaissut Samae saapuu nyt toistamiseen Partyihin. Luvassa on uljaasti soivaa ja kevysti liihottelevaa popmusiikkia tältä Riihimäen kasvatilta. Miehen hyväntahtoinen musiikki sopii rannalle kuin kylmä oluttölkki käteen. Kuten miehen laulussakin todetaan: ”Aurinko, ystävät ja kaljaa, mitä muuta tarvitaan?”

POPEDA
Jumalaare! Popeda saapuu Tampereelta täräyttämään juhlakansalta vaikut korvista ja luvassa on varmasti sellaiset bileet että tyrät rytkyy. Pate ”Ikurin turbiini” Mustajärven johdolla jo 40-vuotta Suomea kiertänyt rokkijyrä on kovassa iskussa, varsinkin kun yhtye valmistautuu elokuussa järjestettävään Ratinan juhlakonserttiinsa. Nyt on mahdollista

KAKKOSLAVA – PE 6.7.2018

SWEET SUE AND HER HOT DATES
Jotain vanhaa, jotain uutta, jotain lainattua ja jotain bluesia. Jotain aistikasta, jotain riehakasta, jotain satumaista ja jotain sielukasta – tätä kaikkea on Sweet Sue and her hot dates

KAKKOSLAVA – LA 7.7.2018

TYTÖT EI SOITA KITARAA

Tytöt Ei Soita Kitaraa -kokoonpano esittää Vesalan ja Chisun säveltämää musiikkia tuoreella näkemyksellä ja omaperäisillä tulkinnoilla. Solisteina toimivat Riikka Lehtonen, Satu Lehtonen ja Pia Loman ja musisoinnista vastaavat Anna Tallgren, Elisa Virva-Auvinen ja Tero Vepsäläinen.

KOISJÄRVEN DISKO
Vuonna 2017 perustettu Koisjärven Disko tykittää ja kiilaa lievässä etukenossa setillisen viime vuosikymmenten kotimaisesta, suoraviivaisesta rock- ja melodisesta punk-musiikista vaikutteensa saanutta, tuoreenkuuloista pop-rockia.

LUUVITONEN on Turkulainen coverbändi joka esittää Klamydian radiohittejä. Klamydia on yksi parhaista LIVE–bändeistä ja vaikuttanut suomalaisessa rock-kulttuurissa jo 80–luvulta alkaen. LUUVITONEN toimii sanansaattajana ja omalta osaltaan levittää Klamydian syviin kansanriveihin uppoavaa sanomaa. LUUVITONEN rakentuu pitkänlinjan rokkareista jotka ovat vaikuttaneet monissa rockbändeissä ja projekteissa viimeisen 30–vuoden aikana. Nyt valjastamme LUUVITOSEN viihdyttämään yleisöä kaikkien tuntemilla Klamydiahiteillä! ROCK!!!

MYSTISET METSÄTYÖMIEHET
Mystiset Metsätyömiehet on Karkkialainen, pitkän linjan muusikoiden yhtye, joka esittää Freud Marx Engels & Jung-bändin tutuksi tekemiä kantrikipaleita.

Järjestäjä pidättää oikeudet muutoksiin.

PYHÄJÄRVEN UIMARANTA, KARKKILA - K18

PE 6.7.2018
(portit auki klo 18.30)
Päälava
19.45–21.00EGOTRIPPI
22.00–23.00IDA PAUL & KALLE LINDROTH
00.00–01.15MICHAEL MONROE
Kakkoslava
18.30–19.45DJ TEIVONEN
21.00–22.00GOOD OLD FRANK
23.00–00.00SWEET SUE AND HER HOT DATES
_____________
LA 7.7.2018
(portit auki klo 17.45)
Päälava
18.45–20.00
20.45–21.45ATOMIROTTA
22.30–23.30SAMAE KOSKINEN
00.30–01.45POPEDA
Kakkoslava
18.00–18.45TYTÖT EI SOITA KITARAA
20.00–20.45KOISJÄRVEN DISKO
21.45–22.30LUUVITONEN
23.30–00.30MYSTISET METSÄTYÖMIEHET