PERJANTAI 14.7.

KARKKILAN I UKULELEORKESTERI
Karkkilan I Ukuleleorkesteri on hyväntuulinen ja monipuolinen ryhmä ja Suomen ukulelepääkaupungin epävirallinen kaupunginorkesteri. Erkki Kuuttilan johtama 15-henkinen orkesteri esiintyy ensimmäistä kertaa SBP-festareilla.

KIIHDYTYSLAITE
Tänä vuonna ensimmäisen albuminsa julkaiseva Kiihdytyslaite kunnioittaa tekemisessään suomenkielisen rockin perinteitä samalla omia polkujaan kulkien. Yhtyeen musiikissa kantaviksi teemoiksi nousevat rakkaus ja ystävyys, jotka purkautuvat usein neljän soinnun kertosäkeen ja särökitaravallin läpi. Kuuntele ja ihastu, vihastu, rakastu tai rikastu, kaikki käy tai ei.

 

EGOTRIPPI
Viimeksi vuoden 2011 Sunset Beach Partyissa esiintynyt Egotrippi on tehnyt Suomen hienointa popmusiikkia jo 24 vuoden ajan. Laajaa suosiota saavuttanut yhtye on vuosien saatossa vakiinnuttanut paikkansa suomalaisyleisön sydämissä sekä osoittanut luomistaitonsa myös muiden suomalaisten artistien ja yhtyeiden kappaleiden tuottajana. Työn alla on yhtyeen 10. albumi, joka julkaistaan kuluvan kevään aikana eli bändi saapuu rannalle tuoreen materiaalin turvin, klassikoita unohtamatta.

 

TÖÖLÖN KETTERÄ
Töölön Ketterä on tuottaja Handshakingin ja räppäri Matti Kasin yhtye, joka nosti Suomi-grimen valtavirran tietoisuuteen ensisinglensä Ludoo myötä viime keväänä 2016. Töölön Ketterä nousi esiin YleX:n Nosteessa-artistina, mitä seurasi JVG:n luotsaaman levy-yhtiön PME Recordsin kanssa solmittu levytyssopimus. Ludoo-singlen julkaisun jälkeen Töölön Ketterä on julkaissut vuoden aikana mm. kaksi EP:tä sisältäen esimerkiksi kappaleet Kiska kiinni ja Kipee. Meriittilistalle kolahti myös Emma-ehdokkuus Vuoden Tulokas kategoriassa.

JUKKA POIKA
MUUTOS TÄMÄN PÄIVÄN OHJELMAAN: Egotrippi joutuu valitettavasti peruuttamaan tämän illan keikkansa Beach Partyissä sairastapauksen takia. Bändi pahoittelee tiukalla aikataululla tullutta peruutusta mutta ei voi tilanteelle mitään.

PAIKALLE ON SAATU TILALLE LOISTAVA, UPEA, KESÄMEININGIT KATTOON NOSTATTAVA JUKKA POIKA
Jukka Poika esiintyy klo 21.00-22.00.

Ovet aukeavat klo 18.30! Lippuja löytyy runsaasti portilta, juomat on kylmässä ja bändit iskussa!

PELLE MILJOONA UNITED
Suomalaisen punkin elävä legenda Pelle Miljoona saapuu United-komppiryhmän kera Partyihin! Yhtyeessä vaikuttaa Pellen lisäksi Tumppi Varonen sekä Jukka Melametsä. Moottoritie on kuuma, Tahdon rakastella sinua.. Klassikoita löytyy!

KOISJÄRVEN DISKO
Sunset Beach Party -debyyttinsä tekevä, alkuvuonna 2017 perustettu Koisjärven Disko tykittää ja kiilaa lievässä etukenossa setillisen viime vuosikymmenten kotimaisesta, suoraviivaisesta rock- ja melodisesta punk-musiikista vaikutteensa saanutta, tuoreenkuuloista pop-rockia.

Pekka – laulu
Tomppa – kitara
Mikko – kitara
Juha – basso
Arttu – urut
Wax – rummut

ANSSI KELA
Uransa uudella aallonharjalla surffaava Anssi Kela saapuu Beach Partyihin parin vuoden tauon jälkeen. Syksyllä 2016 ensimmäisen live-levynsä julkaissut Kela näkyy kevään aikana myös TV5:llä uudessa Anssi Kela ja isot biisit -musiikkiohjelmassa isännän roolissa. Ohjelmaan liittyen mies julkaisee kevään aikana viikoittain uuden biisin eli yhteensä 8 uutta singleä luvassa miehen faneille.

 

LAUANTAI 15.7.

Sampsa Astala

SAMPSA ASTALA & QMA
Sampsa Astala on muusikko ja tuottaja. Hänen ammatillinen uransa alkoi Lordi-yhtyeen rumpalina ja taustalaulajana. Lordissa hän soitti vuosina 2000-2010. Hän oli mukana viidellä studioalbumilla ja oli myös voittamassa Euroviisuja vuonna 2006.

Vuodesta 2010 alkaen hän toimi Stala & So. -yhtyeen solistina ja pääasiallisena biisinkirjoittajana. Stala & So. esiintyi vuoden 2011 Suomen Euroviisufinaalissa kappaleella Pamela. Stala & So. on julkaissut 3 albumia, jotka ovat kaikki Astalan tuottamia. Albumit on julkaistu myös Euroopassa ja Japanissa.

Astala julkaisi ensimmäisen suomenkielisen soolosinkkunsa, Juhli Elämää syksyllä 2016. Kappale nousi Spotifyn viraalilistalla sijalle 8. Nykyisin Sampsa Astala esiintyy Sampsa Astala ja Qma -yhtyeensä kanssa. Yhtyeessä soittavat myös Niko Hurme (ex-Lordi) sekä Leena Peisa (ex-Lordi).

 

J. KARJALAINEN
Todellinen legenda ja Suomen suosituimpiin artisteihin 80-luvulta lähtien lukeutunut J. Karjalainen saapuu viimein Karkkilaan! Karjalainen on yksi Suomen kaikkien aikojen suosituimpia laulajia, lauluntekijöitä ja oman tiensä kulkijoita. Amerikkalaisen musiikkiperinteen suomalaisiin oloihin sovittajana Karjalainen on aina ollut omaa luokkaansa riippumatta siitä mitä nurkkaa kyseisestä aarrearkusta hän on kolunnut. Hän on kerta kerran jälkeen todistanut, että suomalaisessakin sielussa soi blues. Taitavan bändin kitaristina vaikuttaa mm. Laika & The Cosmonauts mies Mikko Lankinen.

 

BEALE STREET PLAYBOYS FEAT GROVETTES
Luvassa on ainutkertainen sekoitus 60-luvun tyttöenergiaa ja rhythm and bluesia kun yhteiskeikalla esiintyvät Grovettes ja Beale Street Playboys!

 

ANNA PUU
Muutama vuosi sitten Partyissa kansaa ihastuttanut Anna Puu palaa Pyhäjärven maisemiin. Puu oli mukana myös viime syksyn Vain Elämää -kaudella ja keräsi kiitosta hienoilla tulkinnoillaan. Anna Puu nähdään televisioruuduissa myös The Voice of Finland-laulukilpailun tähtituomarina tammikuusta 2017 alkaen ja samalla hän valmistelee uutta albumiaan.

 

HONEY HELLRAISER
Honey Hellraiser on vuonna 2008 Karkkilassa perustettu punkrock-trio. Liki kymmenvuotisen uransa aikana yhtye on kerännyt kiitosta vauhdikkaista keikoistaan ympäri Etelä-Suomea sekä julkaissut muutaman EP:n ja yhden pitkäsoiton.

 

Vesterinen

VESTERINEN YHTYEINEEN
Jo 10 vuotta musiikkia tahkonnut Vesterinen Yhtyeineen julkaisi syksyllä 2016 uuden Kirottu yksinäisyys –albumin, jolta lohkaistu Nuoriherra-single on pauhannut radioaalloilla kiitettävästi. Kovana livebändinä tutuksi tullut Vesterinen yhtyeineen tunnetaan parhaiten hiteistään Siinä kävi niin, Onnellinen mies, Kiljut riemusta, Kanto, Kukaan ei koskaan, Suurenmoinen elämä, Intiaanit ja Mitä tapahtui Hokkasen Timolle?

 

HUORA
Huora on tamperelainen punkin, rockin ja metallin seoksesta oman soundinsa luonut yhtye. Nelikon ensimmäinen omakustanne-EP julkaistiin digitaalisesti huhtikuun lopussa 2016 ja siitä lohkaistun Kovia ja kiljua -biisin musiikkivideo kiteyttää bändistä olennaisen:

Huora ei niiaile, kumartele, kaunistele, kysele lupia, anele hyväksyntää tai laskelmoi mitään. Yhtyeen vilpitön aitous kuuluu ja näkyy. Huora kulkee omaa polkuaan, virnistää leveästi, näyttää sentteriä ja huutaa: ”Vedetään ny saatana!”

Yhtyeen ura lähti yllättävään nosteeseen heti alkumetreiltä ja energiset keikat lisäsivät kiinnostusta Huoraa kohtaan entisestään. Syksyllä bändi solmi levytyssopimuksen Stupido Recordsin kanssa ja julkaisi toisen musiikkivideonsa yhteiskuntakriittisestä Sori siitä -kappaleesta. Loppuvuodesta bändin suosio kasvoi uusiin mittoihin ja Huora soi ensimmäistä kertaa myös YleX:n radioaalloilla.

Huoran debyyttialbumi Hukutaan paskaan julkaistaan 24.3.2017. Kevään keikkakiertue starttaa maaliskuussa ja jatkuu kesään asti, jolloin bändi nähdään festarilavoilla.

 

CHISU
Yli 200 000 albumia myynyt Chisu julkaisi viimeisimmän albuminsa, Ihanan, vuonna 2016. Levy jatkoi superlahjakkaan säveltäjä-tuottaja-laulajan huikeaa menestystä. Vuosien varrella palkintokaappiin on kerääntynyt mm. yhdeksän Emma-palkintoa. Syksyllä 2016 Chisu ihastutti kansaa tulkinnoillaan Vain Elämää -ohjelmassa. Uutta materiaalia on näillä näkymin luvassa kuluvan kevään aikana.

 

 

Järjestäjä pidättää oikeudet muutoksiin.

Pyhäjärven uimaranta, Karkkila
Perjantai 14.7.2017
(portit auki klo 18.30, pilkku klo 01.30)
PÄÄLAVA
19.15–20.00KARKKILAN I UKULELEORKESTERI
21.00–22.00JUKKA POIKA
22.45–23.45PELLE MILJOONA UNITED
00.30–01.45ANSSI KELA
KAKKOSLAVA
18.30–19.15DJ
20.00–20.45KIIHDYTYSLAITE
22.00–22.45TÖÖLÖN KETTERÄ
23.45–00.30KOISJÄRVEN DISKO
Lauantai 15.7.2017
(portit auki klo 18.00, pilkku klo 01.30)
PÄÄLAVA
19.00–20.15J. KARJALAINEN
21.00–22.00ANNA PUU
22.45–23.45VESTERINEN YHTYEINEEN
00.30–01.45CHISU
Suomen Pyrotekniikan ilotulitus
KAKKOSLAVA
18.15–19.00SAMPSA ASTALA & QMA
20.15–21.00BEALE STREET PLAYSBOYS FEAT GROVETTES
22.00–22.45HONEY HELLRAISER
23.45–00.30HUORA