Anssi Kela, Pete Parkkonen, Maija Vilkkumaa, Tuure Kilpeläinen & Kaihon karavaani, Olavi Uusivirta, Vesterinen Yhtyeineen, Pariisin Kevät ja Vilma Alina tähdittävät SBP 30-vuotisjuhlaa!

Sunset Beach Party -festivaali täyttää 30 vuotta! Pyhäjärven rannan täyttävät 5.-6.7.2019 huippuartistit: Anssi Kela, Pete Parkkonen, Maija Vilkkumaa, Tuure Kilpeläinen & Kaihon karavaani, Olavi Uusivirta, Vesterinen Yhtyeineen, Pariisin Kevät ja Vilma Alina.

30. kertaa järjestettävä Sunset Beach Party tarjoilee ensi kesänä juhlan kunniaksi Pyhäjärven uimarannalla Karkkilassa huiman kattauksen Suomen kärkiartisteja, paikallisia bändejä ja nousevia tähtiä kahden lavan täydeltä.

Päälavalla festarit käynnistää juhlavuoden kunniaksi kotikonnuille tanssittamaan saapuva Olavi Uusivirta, joka aikoosytyttää koko yleisön takariviä myöten vastustamattomalla energiallaan. Seuraavaksi vauhtiin päässyttä festarikansaa viihdyttää hurjaa keikkasuosiota nauttiva Vesterinen Yhtyeineen, joka rokkasi partykansan hurmokseen viimeksi kesällä 2017. Kolmantena päälavan valtaa hurmaava ja lahjakas Vilma Alina. Ensimmäisen festaripäivän päättää aina taattuja hurmosfiiliksiä nostattava Tuure Kilpeläinen, joka karauttaa Kaihon karavaaninsa kanssa Pyhäjärven uimarannalle nyt toista kertaa.

Festivaalien toisen päivän tähtikattauksen aloittaa ensi kertaa partylavalle nouseva Pete Parkkonen! Taatusti lämmennyttä festarikansaa viihdyttää seuraavaksi hurmoksellisia tanssimelodioita tarjoava Pariisin Kevät. Illan kolmas esiintyjä on ihastuttava Maija Vilkkumaa, jonka rokkishow valmistelee festarikansan illan ja juhlavuoden partyt päättävän Anssi Kelan säveliin.

Kakkoslavan vauhdista ja fiiliksestä vastaavat tuttuun tyyliin paikalliset kyvyt ja nousevat starat. Lavan ehdoton vetonaula on hurjassa nosteessa oleva Maustetytöt, joka vetää Leevi and the Leevings -henkistä showtaan elämänmakuisesti naama peruslukemilla. Muut kakkoslavan tähdet ovat DJ Marko “Välilevy ” Teivonen, Sampsa Astala ja Qma, Koisjärven Disko, The Dusty Beaver Band, Lauma ja Fossa Glenoidales.

Festivaali-alueella on kaksi esiintymislavaa. Festivaalialueen ikäraja on 18 vuotta. Alueelta löytyy anniskelumyyntipisteitä, ruoanmyyntipisteitä sekä muita myyntikojuja. Portit avautuvat kumpanakin festivaalipäivänä 17.30.

www.sunsetbeachparty.net | @sunsetbeachparty_karkkila | #sunsetbeachparty2019
www.facebook.com/sunsetbeachpartyfestivaali