Ohjelma

PE 5.7.2019 – PÄÄLAVA

Olavi Uusivirta

Karkkilassa varttunut Olavi Uusivirta saapuu juhlavuoden kunniaksi kotikonnuille tanssittamaan Sunset Beach Partyn kävijöitä! Emma-palkittu artisti tunnetaan lukuisista platinaa ja kultaa myyneistä hiteistään kuten On niin helppoo olla onnellinen, Kultaa hiuksissa sekä Kesäyön uni. Multitalentti tekijä on myös tuttu näky niin valkokankaalta, TV-ruuduilta kuin teatterilavoiltakin lukuisista eri produktioista.

Pyhäjärven rantamaisemissa hänen tukenaan toimii Suomen kärkikaartin soittajilla varustettu bändi: kitarassa Timo Kämäräinen, bassossa Jaakko Kämärinen ja rumpujen takana Olli Krogerus. Uusivirta yhtyeineen on yksi maamme rakastetuimmista esiintyjistä, joka onnistuu sytyttämään koko yleisön takariviä myöten vastustamattomalla energiallaan. Sunset Beach Partyn keikalla on odotettavissa myös uutta musiikkia, josta näytteenä tuorein single Waterloo!

Olavi Uusivirta, kuva: Tero Ahonen

Vesterinen Yhtyeineen

Hurjaa keikkasuosiota nauttiva Vesterinen Yhtyeineen on vuonna 2009 perustettu pop-yhtye, joka tunnetaan muun muassa hiteistään Nuoriherra, Siinä kävi niin, Onnellinen mies, Kiljut riemusta, Kukaan ei koskaan, Suurenmoinen elämä, Intiaanit ja Mitä tapahtui Hokkasen Timolle?

Kuudennen albuminsa 1.3. julkaiseva yhtye saapuu Sunset Beach Partyn lavalle jo toista kertaa. Edellinen veto vuonna 2017 rokkasi Pyhäjärven rantamaiseman hurmokseen. Tulevan kesän keikalta on lupa odottaa hyvää meininkiä, sekä tietenkin maaliskuussa päivänvalon näkevän Faaraoiden aika -albumin tunnelmia.

– Faarao-teema syntyi viime keväänä orkesterimme keskuudessa ja siitä tuli ikään kuin oma salaseuramme. Faarao on symboli vähään tyytyvälle ja rakastettavalle “kylähullulle”, joka loistaa ilman kultaisia vaatteita. Faaraoiden aika -nimi tarkoittaa meille erityisesti yhteisöllisyyden ja välittämisen lisääntymistä, Tero Vesterinen valottaa albumin nimeä.

Vesterinen Yhtyeineen

Vilma Alina on tuttu näky festarien ja klubien lavoilta, ja partyissa hän esiintyy nyt ensimmäistä kertaa. Monipuolinen tekijä esiintyy normaalisti bändin kera, mutta venyy myös akustisiin duo-keikkoihin sekä spessumpiin looper-vetoihin.

Universal Musicille levyttävä Vilma Alina on ottanut pysyvän harppauksen tulevaisuuden lupauksien joukosta kotimaisen pop-kentän eturintamaan. Lahjakas artisti on julkaissut viimeisen vuoden aikana koskettavia biisejä, joiden teemat risteilevät rakkaudesta rikkinäisyyteen sekä mustasukkaisuudesta sovintoon. Hänen odotettu uusi albuminsa julkaistaan 1.3.2019.

Sanoittajana ja säveltäjänä kypsynyt Vilma Alina on vuosien varrella ehtinyt tehdä musiikkia myös muille artisteille. Tämän lisäksi häntä on kuultu niin valkokankaalla kuin YleX:n kesäkumibiiseilläkin. Vuonna 2016 ilmestynyt debyyttisoolo poiki seinälle kultalevyn sekä tuplaplatinaa. Alkuvuodesta 2019 hän osallistui Ylen Mullan alta -sarjaan.

Vilma Alina

Tuure Kilpeläinen ja Kaihon Karavaani

Hurmaava Tuure Kilpeläinen karauttaa Kaihon karavaaninsa kanssa Pyhäjärven uimarannalle nyt toista kertaa. Viimeksi vuonna 2013 partylavalla nähty Kilpeläinen yhdistelee musiikissaan saumattomasti mukaansatempaavaa maailmanmusiikkia ja rytmipoljentoa heittäytyen tarjoamaan välillä hulluttelevia bilehelmiä ja toisaalta äärimmäisen kauniita rakkauslauluja.

Tuure Kilpeläinen ja Kaihon Karavaani on tehnyt kuusi albumia, joista useat ovat yltäneet kulta- ja platinalevyiksi. Vain elämää -ohjelmassa uransa vaiheita valottanut ja useilla Emma-pysteillä palkittu sananikkari on tehnyt myös lukuisia kappaleita muun muassa Jonna Tervomaalle, Vuokko Hovatalle, Anna Puulle, Vesa-Matti Loirille, Jorma Kääriäiselle ja Johanna Kurkelalle.

Kilpeläisen kappaleet viihtyvät lähes kaikilla soittolistoilla. Niinpä kuulemme varmasti juhlavuoden partylavalla lukuisia radioaalloilta tuttuja kappaleita, kuten esimerkiksi Autiosaari, Valon pisaroita, Eloon, Ystävänpäivä ja Tahtoisin. Kilpeläinen on kertonut toivovansa tanssiperinteen säilyvän, joten on varmasti ainakin vähintäänkin ok pistää lavan edessä sitten kunnolla joraten, yksin tai yhdessä!

Tuure Kilpeläinen ja Kaihon karavaani

PE 5.7.2019 – KAKKOSLAVA

SAMPSA ASTALA JA QMA

Sampsa Astala on Karkkilasta lähtöisin oleva ja sittemmin helsinkiläistynyt muusikko ja tuottaja, jonka ammatillinen ura muusikkona alkoi Lordi-yhtyeen rumpalina ja taustalaulajana. Nykyisin hän esiintyy Sampsa Astala ja Qma -yhtyeensä kanssa, jossa soittavat myös Niko Hurme (ex-Lordi), Leena Peisa (ex-Lordi) sekä Kaisa Karjalainen (ex-Barbe-Q-Barbies). Sampsa on tuttu myös suomenkielisiä versioita Mötley Crüen biiseistä tekevän Mötikkä-yhtyeen laulajana.
Sampsa Astalan ensimmäinen suomenkielinen single Juhli Elämää julkaistiin syksyllä 2016. Kappale nousi sijalle 8. Spotifyn viraalilistalla ja oli toukokuun puolivälissä 2017 Radio Suomen soitetuin kappale. Myös Pikkukaupungin Poika -sinkku oli Radio Suomen soitetuin kappale elokuussa 2017. Huhtikuussa 2018 päivänvalon näki Iskusävelmät 1 -EP.

Sampsa Astala ja Qma

Maustetytöt

Maustetytöt on suomenkielinen kahden siskoksen popyhtye. Yhtyeen saundin perustana ovat melodiset, kekseliäät popkappaleet, jotka jäävät soimaan päässä. Niiden tarinat kertovat työnteosta ja työttömyydestä, samanaikaisesta puutteesta ja liiallisuudesta, kasvattamisesta ja kasvamisesta, ja vaikkapa marjanpoiminnasta. Ne ovat yö- ja kaiken muunkin unen puutteessa yskänlääkepullon ääressä KELA:n lappujen kääntöpuolille hetken viipyvässä mielentilassa sotattuja ajatuksia.

Maustetyttöjen soundi asuu jossaki Noitalinna Huraan!, Leevi & The Leavingsin, ja ehkä PMMP:nkin naapurustossa. Maustetytöt on maalaissiskosten tinkimättömällä punkasenteella varustettu koko kansan popbändi.

Maustetyttöjen ensimmäinen levytetty kappale julkaistaan virallisesti perjantaina 8.2.2019. Ensimmäinen levytys on nimeltään Tein kai lottorivini väärin.

Maustetytöt

Koisjärven Disko

Koisjärven Disko liputtaa perinnetietoisen Suomi-indien puolesta. Sen musiikissa spiidiä vetänyt Kaseva kohtaa Mersulla puuratti hikisenä moottoritiellä kruisailevan Reijo Kallion. Jotta jäntevä keitos maistuisi tasapainoiselta, kokkeina häärii peräti 7 miehistön jäsentä. Yhtyeen ominaissoundin ankkuroi tunnistettavaan melankolisuuteen kaihoisasti soiva pedal steel, jota harvemmin rokkibändien soitinarsenaalissa kuullaan.

Viralliset jatkot: Club Arena (Koulukatu 10/2.krs.) Sisäänpääsy 7 euroa.


LA 6.7.2019 – PÄÄLAVA

Pete Parkkonen

Ensi kertaa partylavalle nouseva Pete Parkkonen on, kuten hesarissa häntä osuvasti kutsutaan, seksikäs ja sensuelli könsikäs, myöhempien aikojen Aki Sirkesalo. Idolsin neljänneltä tuotantokaudelta musiikkitaivaalle singahtanut Parkkonen on julkaissut urallaan englanninkieliset albumit First Album ja I’m an Accident sekä suomeksi albumit Pete Parkkonen ja Pete. Laulajan tuorein, juuri platinarajan ylittänyt albumi Pete nivoo hienosti yhteen karismaattisen laulajan uran viime vuodet. Albumilta löytyvät muun muassa kultaa ja platinaa striimanneet singlet Mitä mä teen feat. JVG, Kohta sataa, Ei nyt ja Myyty. Albumin tuorein sinkku, Mä haluun sut tänään -kappale nousi heti julkaisustaan Spotify-listan kymmenen kärkeen ja viihtyy listalla edelleen.

Syksyllä 2014 Parkkonen kilpaili Tanssii tähtien kanssa -ohjelmassa voittaen kisan tanssiparinaan Katri Mäkinen. Marraskuussa 2016 hän puolestaan voitti Tähdet, tähdet -kilpailun ja onpa hän ehtinyt antaa äänensä Lego Elokuvan Teräsmiehellekin.

Keikoillaan Parkkonen on elementissään. Letkeästi jammaileva artisti uskaltaa olla rohkeasti oma itsensä ja vetää showta, joka ei jätä ketään kylmäksi. Partyissa voidaankin odottaa vähintään hienoista hysteriaa odoteltaessa, että Kohta sataa.

Pete Parkkonen

Pariisin Kevät

Unenomaisia tunnelmia katkeransuloiseen melankoliaan ja hurmoksellisen tanssittaviin melodioihin yhdistelevä Pariisin Kevät nähdään partylavalla nyt ensimmäistä kertaa. Ensimmäisen keikkansa Joensuun Ilosaarirockissa vuonna 2010 tehnyt yhtye on noussut porras kerrallaan kohti terävintä huippua myös livebändinä.

Vuonna 2008 julkaistu Meteoriitti-debyyttialbumi esitteli Arto Tuunelan sooloprojektin, joka kasvoi kokonaiseksi bändiksi vuonna 2010. Partylavalla yhtye nähdään nykyisessä kokoonpanossaan – Arto Tuunela, Artturi Taira, Ilari Kivelä, Antti Pouta ja Reko Aho.

Pariisin Kevät on palkittu useilla jalometalleilla: yhtyeen debyyttialbumi Meteoriitti sekä vuonna 2013 julkaistu Jossain on tie ulos ovat ylittäneet kultalevyrajan sekä menestysalbumit Astronautti (2010) sekä Kaikki on satua (2012) ovat myyneet platinaa. Pariisin Kevät on julkaissut yhteensä kuusi albumia, joista viimeisin Kuume ilmestyi keväällä 2017. Albumi nousi heti ensimmäisellä listaviikollaan suoraan Suomen virallisen albumilistan paalupaikalle. Tällä hetkellä yhtye valmistelee uutta musiikkia ja uusi single Tuuli julkaistaan perjantaina 1.3.2019.

Pariisin Kevät

Maija Vilkkumaa

Monipuolinen laulaja-lauluntekijä, lukuisia Emmoja pokannut ja muun muassa viimeisimmän Idols-kauden tuomaristossa ihastuttanut Maija Vilkkumaa on julkaissut lähes 20 vuotta kestäneellä urallaan seitsemän sooloalbumia, EP:n, kokoelman ja livelevyn. Lähes kaikki hänen studioalbuminsa ovat myyneet kultaa, ja yhteensä hänen albumeitaan on myyty Suomessa yli 300 000 kappaletta. Vilkkumaa juhlistaa 20-vuotista soolouraansa julkaisemalla kokoelmalevyn 8.3., joten tämä hulppea lista täydentyy vielä Maija! Hitit 1999–2019 -kokoelma-albumilla, jolta löytyy myös yksi uusi kappale, Kultakala.

Parhaiten Vilkkumaa muistetaan Satumaa-tango-läpimurtohitin lisäksi kappaleista Ingalsin Laura, Ei, Lottovoitto, Totuutta ja tehtävää, Hiuksissa hiekkaa, Noinko vaikeeta se on, Prinsessa jää, Se ei olekaan niin ja Yksi.

Visuaalisista ja energisistä keikoistaan kiitelty Maija Vilkkumaa nähtiin partyissa viimeksi vuonna 2008. Aamulehden Jussi Niemen mukaan Maija on erinomaisessa vedossa, energinen ja liikkui ja tanssi koko setin läpi vauhdikkaasti. Vilkkumaa itse kertoo panostavansa rock´n´rolliin, joka hänen kohdallaan tarkoittaa sitä, että painetaan menemään täysillä. Partyissa on siis tiedossa todellisen rokkimimmin huippuunsa hiottu lavashow täynnä radioaalloilta tuttuja biisejä!

Maija Vilkkumaa

Anssi Kela

Anssi Kela ei isommin esittelyä kaipaa. Jo reilut pari vuosikymmentä kotimaisen musiikkitaivaan kiintotähtenä loistanut Kela tunnetaan parhaiten vanhemmista superhiteistään Mikan Faijan BMW, 1972, Puistossa, Nummela ja Milla sekä uudemmista soittolistoilla viihtyvistä hittiralleistaan Levoton tyttö, Nostalgiaa, Miten sydämet toimii? ja tietenkin Ilves.

Nummelalla (2001) koko kansan Anssiksi noussut Kela on vuosien mittaan ehtinyt kunnostautumaan artistiuransa ohella niin kirjailijana, tuottajana kuin autourheilijanakin. Aiemminkin partylavalla nähdyllä Kelalla kulkee nyt kovaa. Hänet palkittiin vastikään Erikois-Emmalla ja viimeisin, järjestyksessään Kelan seitsemän sooloalbumi Ääriviivoja on hätyytellyt tiuhaan virallisten albumilistojen kärkisijoja.

Tämä ystävällisesti hymyilevä ja keikan kuin keikan rautaisella ammattitaidolla ja mukaansatempaavalla fiiliksellä heittävä Nummelan lahja maailman musiikkiväelle odottaa innolla kesän partykeikkaa.
– Sunset Beach Partyssa on aina ollut kiva esiintyä. Lava on makeassa paikassa, ranta siinä ja kaikkea. Varsinkin jos sattuisi pääsemään esiintymään siinä auringonlaskun aikaan. Hyviä keikkoja olleet ja ihan naapurikunnassa!

Anssi Kela

LA 6.7.2019 – KAKKOSLAVA

Beale Street Playboys

Säväkkää Pubrockia Canvey Islandin hengessä tarjoileva Beale Street Playboys nousee Partyjen lavalla parin vuoden tauon jälkeen. Luvassa räväkkää kitarointia, juurevaa pub rockia ja äkkivääriä lavaliikkeitä!

Beale Street Playboys

Lauma

Yksi viime vuosien kiinnostavimmista kotimaisista tulokkaista, LAUMA-yhtye solmi Rockhopperin kanssa sopimuksen keikkamyynnistä.

LAUMA julkaisi Keskeltä ohi -nimisen albumin lokakuussa. Levyä voi hyvällä syyllä kutsua yhdeksi vuoden kotimaisista debyyttialbumeista.

LAUMA on luonut kitaroillaan kaikuisen indierock-maailman, joka on täynnä koukuttavia melodioita sekä purevaa tekstiä. LAUMA on myös kunnianosoitus 90-luvun Suomirock-bändeille.

Lauma

Fossa Glenoidales

Jo ensimmäisissä Partyissa esiintynyt Fossa Glenoidales palaa rikospaikalle! Jälleen!! Luvassa juurevaa rockia laidasta laitaan kokeneiden konkareiden soittamana.

Fossa Glenoidales

Viralliset jatkot: Club Arena (Koulukatu 10/2.krs.) Sisäänpääsy 7 euroa.